Business Development Manager og Gastronomisk Udvikler søges

Business Development Manager og Gastronomisk Udvikler søges til opstarten af The Lunchroom

Vi søger 2 nye kollegaer til opstarten af The Lunchroom i 2021:

Business Development Manager

Vil du være vores nye Business Development Manager, hvor du får en meget central rolle og et stort ansvar i etableringen af The Lunchroom – et bæredygtigt kantinekoncept, hvor vores klare mission er at højne madglæden og reducere CO2-forbruget – uden at gå på kompromis med velsmagen. Dit høje ambitionsniveau, din energi og dine stærke værdier, vil i høj grad komme i brug, når vi udvider vores forretningsområder.

Du kommer også til at spille en væsentlig rolle i at skabe synergi og samspil med vores eksisterende Restaurantbrands Almanak, Studio, Mission Green og Restaurant RADIO i det Københavnske madunivers. Læs mere på her  hjemmesiden og du er meget velkommen til at kontakte Managing Partner, Hasse Steenbuch, hos INCIPIA på 4010 6280 for mere information.

Gastronomiske Udvikler

Vil du være vores Gastronomiske Udvikler, som får til opgave at udvikle og implementere The Lunchroom menuer og smage. Du har stor viden og erfaring med grøn mad. Du er en dygtig og passioneret kok, og du har styr på håndværket. Du går forrest, du er selv med i køkkenet og du kan kvalitetssikre. Det er en fordel, at du har erfaring fra kantinebranchen. Læs mere om The Lunchroom her på hjemmesiden. Send gerne dit CV og ansøgning om motivation for jobbet til  kontakt@lunchroom.dk. For mere information er du velkommen til at kontakte Stifter og CEO, Merete Holst, på 2825 5500. Vi glæder os til at høre fra dig.