FROKOST TIL DØREN


EVERY MEAL MATTERS

Vi sætter nye standarder for frokost til døren

The Lunchrooms ’Frokost til døren’-koncept er vores helt eget innovationslab, hvor vi vil sætte nye standarder for den daglige frokost til mindre virksomheder. Det er her, vi afprøver nye smage og råvaresammensætninger og lægger grundstenene til nye retter i vores kantiner.

Målet er at sikre en bæredygtig frokostoplevelse med de bedste råvarer tilberedt af de bedste kokke, så vi rammer en frokost, der skaber glæde og energi til hele dagen.

Frokost med stor gastronomisk spændvidde

Derfor fremstiller vi kuverterne til ’Frokost til døren’ på The Standard i København, hvor vi driver restauranterne Mission Green, Almanak og Studio. Det giver os en unik mulighed for at trække på smagskompetencer fra nogle af landets dygtigste kokke. 

På The Standard spænder maden fra krydret grønt verdenskøkken over sæsonfokuseret dansk/fransk bistro til raffineret nordisk gourmetmad med særlig vægt på fisk, fermenteringer og vilde urter. Netop den gastronomiske bredde sætter sit præg på vores ’Frokost til døren’, som er kendetegnet ved stor variation, en høj råvarekvalitet og et stensikkert greb om velsmag.

Perfekt løsning til mindre virksomheder

The Lunchrooms ’Frokost til døren’-koncept retter sig især mod mindre virksomheder, som ikke har behov for kantinedrift i huset, men som ikke desto mindre vil sikre medarbejderne en daglig frokost af høj kvalitet.

 

Innovation frem for masseproduktion

Vores overordnede sigte med konceptet er udvikling og innovation frem for masseproduktion. Derfor har vi begrænset det daglige antal kuverter ud af huset til 300 styk, som sælges efter først til mølle-princippet.

Konceptet har allerede fået en flot modtagelse, men aktuelt har vi cirka 100 resterende kuverter i udbud. Vi råder derfor til hurtig bestilling – men går man forgæves, har vi oprettet en venteliste.

Vi vil meget gerne mødes så ring eller skriv til os for en uforpligtende snak om vores filosofi, værdier og mål – og ikke mindst en smagsprøve på, hvordan det hele smager omsat i en bæredygtig frokost.

’Frokost til døren’ leveres i hele København ved bestilling af minimum 12 kuverter.