EVERY MEAL MATTERS

Ansvarligt forbrug og produktion

Vores mål:  Altid minimalt spild og maksimal udnyttelse.

Hvordan:
Kendskab til produktionsmetoder, bevidste leverandørvalg og kreativitet og kompetence til at bruge hele råvaren uden madspild skal være en del af det moderne danske køkken – og i The Lunchroom er det vores DNA.  

Vi søger derfor også konstant at øge vores viden og kompetencer, og vores personale, fra indkøb og bogholderi til kok og opvasker, sendes løbende på interne og eksterne kurser og træningsforløb med en tro på, at det vi gør i dag, kan vi gøre lidt bedre i morgen.

 Hvorfor:
Landbruget er den største forbruger af vand på verdensplan, og kunstig vanding står nu for cirka 70 % af alt forbrug af ferskvand til menneskeligt brug. Målsætninger som fx effektiv styring af vores fælles naturressourcer samt genbrug og reducering af madspild, er derfor afgørende for at nå dette mål.