Every Meal matters
Hvem er vi?
Hvem står bag The Lunchroom?

The Lunchroom er vores drøm om at give dig og dine kollegaer et berigende madliv hver eneste dag. For vi ved, at vejen til flere grønne, bæredygtige og klimavenlige måltider går gennem den gode smagsoplevelse. Derfor smager The Lunchrooms frokost brandhamrende godt!

Værdibaseret velsmag, der bidrager til den grønne omstilling
Bag kantinevirksomheden The Lunchroom står LOCA Business, som er moderselskab for en række virksomheder ejet af Merete Holst og Dorte Juhl Østergaard.  LOCA BUSINESS ejer og driver udover The Lunchroom restauranterne Studio, Almanak, Mission Green samt Radio, sidstnævnte i fællesskab med Claus Meyer.

Merete Holst, CEO
Merete er med sine 17 års erfaring i kantinebranchen et velkendt ansigt. Hun kommer fra et årti som administrerende direktør og partner med Claus Meyer i Meyers Kantiner & Contract Catering, indtil hun i 2017 stoppede for at gøre plads til nye personlige drømme og mål. 

Oprindeligt er Merete uddannet kok fra d’Angleterre i 1989, og hendes karriere har lige siden været drevet af en passion for at hæve barren for, hvad et måltid kan være og gøre i alle situationer. Uanset om det gælder gourmetrestauranter, hospitalskøkkener eller den daglige frokost på arbejdspladsen. Med en målrettet indsats fik hun, som én af de første i kantinebranchen,  sat økologi på agendaen – og menuen – i en stor del af landets kantiner.

Som frontfigur for Meyers Kantiner firedoblede Merete forretningsgrundlaget og stod afslutningsvist i front for 80 kantiner og 9 F&B-forretninger. Hun var med til at skabe og vinde driften af et skelsættende koncept til Det Kongelige Teater, ligesom hun sikrede Meyer kantinedriften hos blandt andet Novo Nordisk, COWI, Plesner, Bech-Bruun, McKinsey, Rosendahl, Folketinget, Københavns Rådhus, Diamanten, Frederiksberg Rådhus, DLG og Landbrug & Fødevarer.

Merete har været med til at vinde prisen for Danmarks bedste kantine fire gange, og er i dag fortsat aktionær i Løgismose Meyers ApS.

Dorte Juhl Østergaard, CCO
Dorte er vokset op med naturen og landbruget som nærmeste legeplads, og med kærlighed til begge dele har hun brugt størstedelen af sit arbejdsliv på at bygge bro mellem landlig idyl og økonomisk virkelighed.

Dortes tilgang er både praktisk og kommerciel, og hun har i dag 20 års erfaring med bæredygtig værdiskabelse inden for landbrug og fødevarer. Både som selvstændig avler i Danmark og som direktør for grøntsagsbaserede virksomheder i nogle af Europas største landbrugsorganisationer.

Hun trækker derfor også på stor international erfaring og viden om råvarer og bæredygtige produktionsmetoder. Ikke mindst fra Frankrig og Holland, hvor sidstnævnte i dag er verdens førende inden for innovation af fødevarer, med klare målsætninger om bæredygtighed og klimasmarte løsninger, der kan imødekomme verdens stigende behov for fødevarer.

Dorte fik sit indgående kendskab til Hollands fødevareproduktion, da hun som selvstændig virksomhedsejer indgik partskab med Hollands førende producenter af forarbejdede grøntsager. Et samarbejde, der skabte det afgørende gennembrud for convenience-grønt som kategori i den danske detailhandel.

Dorte har en MBA fra Henley Business School med hovedopgave i finansiel bæredygtighed, og har i 2019 afsluttet en MBA+ Masterclass i Disruptive Strategies fra AVT/Harvard Business School.

The Lunchroom er en del af LOCA FOOD, der, foruden restaurantdrift, også har en større afdeling med selskaber og events. Glade gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere, ordentlige forretningsgange, en oprigtig nysgerrighed på nye og bedre måder at gøre tingene på samt en ukuelig vilje til at gøre det, der skal til for at gøre en væsentlig forskel for den bæredygtige gastronomi, er grundpillerne i LOCAs forretninger. LOCA så dagens lys i 2017, og har siden vokset sig til fem selskaber med i alt cirka 40 medarbejdere. Se ”Vi er LOCA FOOD”

Hjertet i alle LOCAs aktiviteter er velsmagende, ærlig og sanselig mad, og i alle dele af forretningen er bundniveauet tårnhøjt. Om det er kantiner eller gourmetrestauranter, så udgør et solidt håndværk og de bedste råvarer altid vores fundament. Vi tror på, at vigtige forandringer sker, når vi hele tiden udfordrer os selv og hinanden. Når vi tør sætte spørgsmålstegn ved måden, vi gør tingene på. Vi er konstant på jagt efter måder, hvorpå vi kan optimere og videreudvikle vores bæredygtige koncept til glæde for ganen og til gavn for kloden.

En del af LOCA FOOD-familien

“The Lunchroom er vores bud på fremtidens kantinekoncept, og det er vores brændende ønske, at The Lunchroom vil ændre opfattelsen af, hvad en virksomhedsfrokost er og kan: Den skal være uimodståeligt velsmagende og gøre en aktiv grøn forskel. Vi tror ganske enkelt på, at ”every meal matters”.

Merete Holst og Dorte Juhl Østergaard

LOCA Organisation

KLIMA
Den klimavenlige madglæde
KANTINE
Vi ønsker at forbedre kvaliteten af vores madliv – hver dag