SÅDAN GØR VI


EVERY MEAL MATTERS

Har du spørgsmål til, hvordan vores koncepter fungerer, eller hvordan du får vores bæredygtige frokost på bordet, har vi samlet spørgsmål og svar på det meste nedenfor.

Du er også altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om en skræddersyet løsning til dine behov.

Hvor mange kuverter skal jeg bestille?
Minimum 1 kuverter pr. dag fra mandag til fredag. Har du behov for at afmelde en dag i ny og næ, finder vi selvfølgelig ud af det.

Hvor leverer I ­– og hvor laves maden?
Vi leverer i hele Storkøbenhavn. Maden laves i Havnegade 44, 1058 København K – The Standard, hvor vi også har tre restauranter: Studio, Almanak og Mission Green.

Hvornår leveres frokosten?
Frokosten leveres typisk mellem kl. 11.00-11.45, men tidspunkt kan aftales individuelt.

Hvad med de kasser og varmekasser og service, som kommer med maden?
Når frokosten leveres, tager vi service, kasser mv. fra den foregående dag med retur. Om mandagen vil vi således tage service mv. fra fredagens frokost med retur. Al service, som skal retur, bedes være vasket op forinden.

Hvor længe kan frokosten holde sig?
Frokosten kan som udgangspunkt holde sig i 3 timer uden køl. Som rettesnor bør kølekrævende fødevarer nemlig ikke være udenfor køl i mere end 3 timer. Det samme gælder for varmebehandlede retter, som er tilberedt ved mindst 75°C.

Hvad skal I sørge for?
Der skal dagligt være en person til at tage imod frokosten, pakke den ud og stille den på buffeten. Kommer frokosten portionsanrettet, skal den sættes op pr. kuvert.

Alt afhængig af, hvor mange frokosten er til – kan det være en god ide ikke at stille al maden op på én gang, men løbende fylde op i takt med at jeres medarbejdere kommer og spiser.

I sørger selv for afrydning og opvask samt rengøring. Vi beder venligst om, at al service som leveres med maden, vaskes op og stilles retur i kasser, som vi så tager med retur ved

Antallet af portioner og særlige ønsker kan reguleres op med 10% inden kl. 12.00 dagen før, og med flere portioner med to hverdages varsel inden kl. 12.00.

 

Antallet af portioner kan nedreguleres med op til 20% med varsel fem hverdage forinden.

Menuen for næste uge sendes ud hver fredag – vi forbeholder os ret til ændringer i tilfælde af leverandørfejl eller udsolgte varer.

Hvad koster det?

Pris afhænger som oftest af antal kuverter samt evt. specielle ønsker.

Ved portionspakning tilkommer et emballagegebyr efter en faktisk kostpris.

Der betales separat for fragt, som afhænger af afstand samt forhold/logistik ved leveringssted.

Kontakt os gerne for et tilbud.

Tilkøb til frokost og forplejning til møder

Vi tilbyder også tilkøb af frugtordning, grønne snacks o. lign. Priserne herpå er skræddersyede, da de tilpasses jeres ønsker. Beskriv kort jeres tanker og behov, og vi vil vende tilbage med et præcist forslag og tilbud.

Vi kan også tilbyde forplejning til jeres møder – interne såvel som eksterne. 

Menuramme for The Lunchroom - "Frokost til Døren"

Bæredygtig frokost med 60% økologi. Buffetløsning eller portionspakket? – I vælger

  • Dagens kolde anretning
  • Dagens varme med tilbehør (2-3 dage med fokus på det grønne, 1 dag med fokus på fisk og 1 dag med fokus på kød*)
  • Dagens varme vegetarret
  • Dagens salat
  • Hvedebrød bagt på surdej samt rugbrød. Hertil smør
  • Shots – hver tirsdag bydes gæsterne velkommen med et sundt og vitaminrigt grøntsagsshot
  • Kage – Hver torsdag er der kage
  • Smørrebrød – hver anden torsdag skifter vi buffeten ud med lækkert smørrebrød

*DET GRØNNE – kan være vegetarisk, men kan også være retter med en mindre andel af fisk eller kød. 

FISK – Vores mål er at servere maksimum 160 gr. fisk pr. person om ugen. Vi anbefaler en varm fiskeret 1 dag om ugen med ca. 120-140 gr. fisk. pr. person afhængig af, hvilken fisk der serveres. Den resterende andel kan fx være rejer i en salat, røget stenbiderrogn på en kartoffelmad eller rimmet torsk på en lille salat.

KØD – Vores mål er at servere maksimum 175 gr. kød pr. person om ugen. 
Vi anbefaler at servere en varm kødret 1 dag i ugen med ca. 100-150 pr. kød pr. person afhængig af kødtypen.
Den resterende mængde kød kan fx være ristede bacontern som topping på en suppe, en salat eller på en pastaret.

Prøvespisning hos jer eller os: 

Vi vil meget gerne mødes så ring eller skriv til os for en uforpligtende snak om vores filosofi, værdier og mål – og ikke mindst en smagsprøve på, hvordan det hele smager omsat i en bæredygtig frokost.

Vi kommer gerne til jer eller I kan besøge os på The Standard og prøve en frokost fra The Lunchroom.