EVERY MEAL MATTERS

Vi er LOCA GRUPPEN

Bag kantinevirksomheden The Lunchroom står LOCA GRUPPEN, som er moderselskab for en række virksomheder, bl.a. en større selskabsforretning og restauranterne Studio, Almanak, Mission Green samt Radio, hvoraf sidstnævnte ejes i fællesskab med Claus Meyer.

The Standard

The Standard er et internationalt madhus med en af Københavns smukkeste beliggenheder ved Inderhavnsbroen og Nyhavn. I dag driver LOCA GRUPPENs bygningens tre unikke restauranter – toprestauranten STUDIO, den moderne danske bistro Almanak og den farverige “vegetable forward”-restaurant Mission Green. Dertil kommer også et eksklusivt private dining venue. The Standard huser altså fire unikke koncepter, men på samme tid er vi også én stor familie under samme tag. Derfor rummer hele huset The Standard rigtig mange muligheder og kompetencer, og vi tilbyder unikke muligheder til afholdelse af alle former for møder, konferencer, selskaber og events. The Standard har plads til 300 siddende gæster, når hele huset tages i brug.

Gå til Hjemmeside

Almanak

Almanak er en moderne bistro, hvor der serveres en stilfuld og moderne fortolkning af dansk mad. Drivkraften for køkkenet i Almanak er, som navnet antyder, at bruge de lokale råvarer, som sæsonen byder på lige nu. Med andre ord: Almanak er smagen af Danmark året rundt.

Gå til Hjemmeside

Mission GReen

Mission er en moderne og uformel grøn soul food-restaurant inspireret af Mellemøsten og Middelhavsområdet. Retterne serveres til deling rundt om bordet, og maden er lavet fra bunden af lokale råvarer og med årstidens grøntsager og det gode brød i centrum.

Gå til Hjemmeside

Studio

Studio er en international toprestaurant med store og overraskende smagskombinationer i fokus. Restaurantens køkkenchef og hjernen bag konceptet, Alan Bates, er skolet i det franske køkken og har en fortid hos blandt andre El Celler de Can Roca i Girona, The Hand & Flowers, The Fat Duck og Henne Kirkeby Kro.

Gå til Hjemmeside

Restaurant Radio

Radio er en moderne og uformel byrestaurant, der lever efter mantraet ”god mad kommer af gode råvarer og godt håndværk”. Radio arbejder tæt med små leverandører fra Lolland-Falster og Sjælland, og menuen følger sæsonen og skifter 12 gange om året. Radio modtog Michelins bæredygtigheds-emblem i 2020, og kan desuden bryste sig af stribevis af topanmeldelser.

Gå til Hjemmeside

KLIMA
Den klimavenlige madglæde
KANTINE
Vi ønsker at forbedre kvaliteten af vores madliv – hver dag